Home SportBorilački sportovi UFC 220: Ngannou sedam kilograma teži od Miočića

UFC 220: Ngannou sedam kilograma teži od Miočića

by A. J.
https://www.youtube.com/watch?v=u-dvKZgLa-g

U Bostonu je odrađeno oficijalno vaganje za UFC 220 spektakl koji će se održati u noći sa subote na nedjelju.

Stipe Miočić, Francis Ngannou, Daniel Cormier i ostale zvijezde UFC 220 turnira odradile su oficijalno vaganje. Svih deset boraca glavnog dijela programa prošli su vagu, a zadnji se na vaganju pojavio prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier koji je očito do kraja skidao masu.

Cormier je koristio i peškir, jer nije imao na sebi donje rublje jer je svaki gram bio važan. Na kraju je imao taman potrebna 93 kilograma, baš kao i njegov protivnik Volkan Oezdemir koji je na vaganje stigao prvi. Aktuelni teškaški prvak Stipe Miočić imao je 111,5 kilograma, a njegov protivnik Francis Ngannou čak 119. Kamerunac, nadimka Predator stigao je predzadnji na vaganje.

Protivnici se na oficijalnom vaganju nisu susretali, a to ceremonijalno vaganje tek slijedi. Tamo ćemo opet vidjeti odmjeravanje boraca, lice u lice.

UFC 220, glavni program:

  • Stipe Miocic (111,5 kg) vs. Francis Ngannou (119 kg)
  • Daniel Cormier (93 kg) vs. Volkan Oezdemir (93 kg)
  • Shane Burgos (66 kg) vs. Calvin Kattar (66 kg)
  • Francimar Barroso (93 kg) vs. Gian Villante (93 kg)
  • Thomas Almeida (61.5 kg) vs. Rob Font (61.5 kg)

Izravni prijenos UFC 220 turnira i borbe Stipe Miočić – Francis Ngannou gledajte u nedjelju od 4 ujutro u izravnom prijenosu te u snimci na Novoj TV od 23 sata.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More