Home SportRukomet Povrijedio se prvi golman Francuske! Upitan za Hrvatsku?

Povrijedio se prvi golman Francuske! Upitan za Hrvatsku?

by A. J.

NA VEČERAŠNJOJ utakmici u Areni Zagreb između Francuske i Srbije (39:30) Francuzi su ostali bez prvog golmana Vincenta Gerarda. Srpsko krilo Darko Đukić prilikom jednog šuta pogodio je Gerarda u palac, a iskusni Francuz nije mogao izdržati bolove i otišao je na klupu.

Francuski doktori odmah su mu pružili prvu pomoć, a upitno mu je igranje na ostatku prvenstva. Konačna odluka znat će se nakon što se oglase liječnici francuske reprezentacije.

Vincent je ponajbolji francuski igrač na prvenstvu, s njim na golu Francuze ne osjete nedostatak legendarnog Omeyera.

Golman Montpelliera na ovom prvenstvu ima sjajnu statistiku. Drugi je golman prvenstva po broju obranjenih šuteva (41%), dok je po statistici najbolji golman na Euru Makedonac Mitrevski s 42% obranjenih šuteva, ali uz puno manju minutažu za razliku od Gerarda.

Napomenimo, Francuska u srijedu od 20:30 u Areni Zagreb igra protiv Hrvatske, a ako Francuzi ostanu bez svog najboljeg golmana, sigurno je da će Hrvatima barem malo olakšati posao u teškoj utakmici koja slijedi.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More