Poveži se s nama

Zanimljivosti

Umro, oživio i onda opet umro: ‘Djeca su ga vratila iz mrtvih’

Objavljeno

-

Umro, oživio i onda ipak umro: 'Djeca su ga vratila iz mrtvih'
Foto: Pixabay

Na lokalnom groblju u selu blizu Čačka u utorak je sahranjen umirovljenik Predrag Gostiljac, koji je umro u četvrtak navečer pa oživio, a zatim u ponedjeljak po drugi put preminuo u bolnici.

Cijelo selo ispratilo je pokojnika, a njegovo vraćanje u život objasnili su jakom željom Predraga da opet vidi svoju djecu.

– Jako je volio sina i kćer. pa ga je želja da ih vidi još jednom vratila iz mrtvih. Bio je pošten i dobar, kakvi se rijetko rađaju – izjavili su mještani za Srbija danas.

Sin: Cijeli život je posvetio meni i sestri

– Vidite koliko je ljudi ovdje. Nitko vam neće reći ni jednu ružnu riječ o njemu. Sestra i ja rano smo ostali bez majke i on je cijeli svoj život posvetio nama. Nije se htio ponovno ni oženiti zbog nas. Sad kad sam ostao bez njega, ostao sam sam na svijetu – rekao je sin Milan.

Nikome nije jasno kako je mogao umrijeti dva puta u tri dana

Ni njemu ni ostalim članovima porodici nije jasno šta se dogodilo i kako je Predrag mogao umrijeti dva puta.

Predragu je pozlilo u četvrtak navečer u njegovoj kući. Hitna pomoć je došla po njega i doktor je konstatirao smrt. Kada su otišli, porodica je počela nazivati rodbinu i prijatelje no Predrag je tad oživio. Odveden je u bolnicu gdje je u ponedjeljak ujutro ipak preminuo.

Nastavi Čitati
Marketing
Klikni za komentar

Komentari

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Marketing

Najčitanije