UFC 220: Miocic vs. Ngannou
UFC 220: Miocic vs. Ngannou (Screenshot: YouTube)

UFC 220: Ngannou sedam kilograma teži od Miočića

U Bostonu je odrađeno oficijalno vaganje za UFC 220 spektakl koji će se održati u noći sa subote na nedjelju.

Stipe Miočić, Francis Ngannou, Daniel Cormier i ostale zvijezde UFC 220 turnira odradile su oficijalno vaganje. Svih deset boraca glavnog dijela programa prošli su vagu, a zadnji se na vaganju pojavio prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier koji je očito do kraja skidao masu.

Cormier je koristio i peškir, jer nije imao na sebi donje rublje jer je svaki gram bio važan. Na kraju je imao taman potrebna 93 kilograma, baš kao i njegov protivnik Volkan Oezdemir koji je na vaganje stigao prvi. Aktuelni teškaški prvak Stipe Miočić imao je 111,5 kilograma, a njegov protivnik Francis Ngannou čak 119. Kamerunac, nadimka Predator stigao je predzadnji na vaganje.

Protivnici se na oficijalnom vaganju nisu susretali, a to ceremonijalno vaganje tek slijedi. Tamo ćemo opet vidjeti odmjeravanje boraca, lice u lice.

UFC 220, glavni program:

  • Stipe Miocic (111,5 kg) vs. Francis Ngannou (119 kg)
  • Daniel Cormier (93 kg) vs. Volkan Oezdemir (93 kg)
  • Shane Burgos (66 kg) vs. Calvin Kattar (66 kg)
  • Francimar Barroso (93 kg) vs. Gian Villante (93 kg)
  • Thomas Almeida (61.5 kg) vs. Rob Font (61.5 kg)

Izravni prijenos UFC 220 turnira i borbe Stipe Miočić – Francis Ngannou gledajte u nedjelju od 4 ujutro u izravnom prijenosu te u snimci na Novoj TV od 23 sata.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Hrvat kažnjen sa 100 eura jer je na Facebooku napisao A.C.A.B.